ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sterren schitteren op de Horecava 2012

5 januari 2012

Sterren schitteren op de Horecava 2012 op de Sammic stand Hal 3 stand 03.101


Als innoverend bedrijf kijken we continue naar mogelijkheden om het voor eindgebruikers in o.a. de keuken, de retail, de bakkerij, een foodservice concept en bar, efficiënter, veiliger, makkelijker en vooral ook plezieriger te maken. Naast ons huidige succesvolle assortiment gaan we tijdens de Horecava verschillende nieuwe sterren introduceren:

  • Een nieuwe lijn van RVS aardappelschilmachines.
  • Een compleet nieuw assortiment van groentesnijmachines.
  • Een nieuwe lijn van een combi groentesnijder/cutters.
  • Een 30 liter mengklopper, de BE 30.
  • De SVP 100, ons nieuwe Roner systeem en digitale sous vide waterbaden.
  • Diverse nieuwe vaatwassers zoals de SL 360 en SL 560.
  • De SL 650, onze Perfect Hygiëne vaatwasser, NSF gekeurd met een constante spoeltemperatuursysteem.

Concept verse frites maken

Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden met het maken van verse frites. Met de combinatie van onze nieuwe aardappelschilmachine PI 10, de groentesnijmachine CA -401 en een vacuumverpakkingsmachine, zoals de SV 420 S heeft ook u alle apparatuur tot uw beschikking om eenvoudig, efficient en hygienisch verse frites te maken. Op onze video kunt zien hoe eenvoudig dit voor u kan zijn: https://youtu.be/D1lnEdWqRBA

NK Horeca 2012


Tijdens de Horecava 2012 vinden weer de Nationale Kampioenschappen voor koks plaats in drie categorieën:

  • NK Horeca om de Gouden Koksmuts voor chef-koks
  • NK Horeca om de Zilveren Koksmuts voor jonge koks t/m 25 jaar
  • NK Horeca voor Leermeester-Leerling.

Het thema is: de Nederlandse keuken.

De jury bestaat uit Wynand Vogel (voorzitter), Gerrit Greveling, Jacob Jan Boerma, Lucas Rive, Bert van Manen, Waldrik Kremer, Paul van Staveren, Roger Rassin, Dennis Kuipers en Michel van der Kroft.

Als vriend van het Koksgilde zijn we vereerd dat we een bijdrage gaan leveren, tijdens de diverse categorieën wordt een breed assortiment van Sammic apparatuur gebruikt om de winnende gerechten te maken. 

Food Innovation 3.0 is een nieuw platform van een zestal partners en drietal friends die blijven innoveren, waaronder onze partner Regeer Grootkeukentechniek.

Een van de initraitieven van dit platform is de Food Innovation Battle 2012.

De Food Innovation Battle 2012 is een aanmoedigingsprijs voor innovatieve en eigenzinnige koks die nog in opleiding zijn en de signature dish van een sterrenchef op vernieuwende wijze weten te innoveren.

Na een geweldige strijd tijdens de Cook-Off op 14 december aan de Molteni Podium IV zijn er door de deskundige jury 3 finalisten gekozen. Zij gaan door naar de finale op de Horecava. 

De jonge koks dienen de kalfszwezerik, bereidt volgens het recept van sterrenchef Paul van Bunt van restaurant De Leuf** uit Ubachsberg, te innoveren. Naast het gerecht bestaat een deel van de beoordeling uit de bekendheid die de kandidaat kan genereren met de nieuwe media. Een fancrowd, zoals iedere topchef tegenwoordig heeft.

We hebben diverse Sammic producten aan onze partner Regeer Grootkeukentechniek ter beschikking gesteld die gebruikt gaan worden tijdens de finale op de Horecava.

 

Vergeten groenten


We hebben  een mooie selectie van de ´vergeten´ groenten zoals  Pastinaak een Schorseneren van Willem & Drees http://www.willemendrees.nl/ die we in de spotlight zetten om chefs te prikkelen en te inspireren om zich verder te onderscheiden met mooie lokale seizoensproducten. Wil je weten wat je er allemaal mee kunt, een paar heerlijke recepten zijn te vinden op  http://www.pastinaak.nl/ http://www.schorseneren.nl/

Sammic deelt sterren uit tijdens de Horecava


Maar we willen ook de horeca mannen en vrouwen, die dag in dag uit zich met passie en liefde voor het vak en hun gasten tot het uiterste gaan, in het zonnetje zetten. Vakmensen die kritisch kijken naar hun prestaties en welke kansen ze hebben om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren, om zo hun succes nog verder te vergroten. Ben je zo’n topper kom dan langs op onze stand Sammic in hal 3 stand 03.101 en ontvang van een Sammic lady een welverdiende ster. 


 

 


Zullen wij u helpen?
Contacteer Ons
Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago