ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

In Sammic fabriceren wij uitrustingen voor de horeca, collectieven en voeding

SAMMIC is een bedrijvengroep wiens activiteit gecentreerd is op de ontwikkeling, fabricatie en verkoop van uitrustingen voor de horeca, collectieven en voeding.

Opgericht in 1961 door plaatselijke industriëlen startte de firma haar activiteit als fabrikant van uitrustingen voor de dynamische voorbereiding van etenswaren. In de loop van de tijd werd het aanbod van Sammic uitgebreid, met vandaag de dag een groot gamma producten:

Company presentation brochure (pdf)

Bij Sammic letten wij op de noden van de markt en werken we om deze noden te vervullen, door steeds de hoogste kwaliteitsnormen na te leven. In addition to designing and manufacturing top-of-range products, Sammic, in collaboration with its corporate chef Enrique Fleischmann and his team, provides training and consultancy services to both dealers and end-users.

Wij zijn er ons van bewust dat de sociale en culturele veranderingen die in de wereld optreden de gewoonten van de sector revolutioneren, en de groep SAMMIC werkt enthousiast om de nieuwe behoeften die tengevolge van deze veranderingen optreden te vervullen.

Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago