ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Een kijkje in de keuken Bij Teus

6 februari 2012

Soms kom je bij verassende en originele horeca concepten die je gewoon met anderen wilt delen om te laten zien hoe uniek ze zijn.

Zo heeft onze partner Regeer Grootkeukentechniek onlangs een Sammic SV-310 vacuüm verpakkingsmachine geleverd bij `Bij Teus` in Houten.

Wat voorheen een garage met woonhuis was, is omgetoverd naar een origineel horecaconcept. Het begint al bij de huissleutel, waar de gast zijn eigen unieke code krijgt. Eenmaal binnen is er de persoonlijke serveerster en wil je zelf een drankje pakken dan kun je terecht in een echte walk in fridge. Want zo voel je je thuis in dit warme en gezellig ingerichte horecaconcept.

In de open keuken en met open bedoelen we ook echt open, worden door het enthousiaste team heerlijke gerechten bereidt. Eyecatchers hierbij zijn de unieke Big green eggs, die door hun werkwijze gerechten nog lekkerder en specialer maken. 

 

 

De Sammic vacuüm machine wordt gebruikt voor het portioneren en het sous vide bereiden van gerechten. Teus heeft gekozen voor een sensor gestuurde machine omdat hij hiermee niet alleen het beste vacuüm bereikt in een zo´n kort mogelijke tijd, maar vooral ook vanwege het gemak ervan.

 

 

Op dit filmpje van Misset Horeca krijg je een indruk over dit unieke concept:

http://www.missethoreca.nl/1088856/restaurant/restaurant-artikel/VideoRondleidingDoorBijTeus.htm

Meer informatie op www.bijteus.nl

Zullen wij u helpen?
Contacteer Ons
Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago