IV Sammic Stage bij Basquestage: meld je nu aan!

29 februari 2012

Je kunt je weer aanmelden om kans te maken op de 4e Sammic Beurs bij het BasqueStage project. Ook deze keer worden er 2 kandidaten geselecteerd om deel te nemen aan een stage van 6 maanden in het 3-Michelin-sterren Restaurant Martin Berasategui, voor de periode van 1 juli tot 31 december 2012. Naast je stage kun je niet alleen de mooie omgeving van Baskenland ontdekken, we bieden je daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse unieke gastronomische activiteiten.

Deze unieke ervaring zal niet alleen je kennis verrijken maar kan je zeker een stap verder helpen in je culinaire toekomst.

Er zijn een paar veranderingen in het selectieproces vergelijkend bij vorige edities, zo hebben we de selectie nu in 2 rondes verdeeld: tijdens de eerste ronde van het selectieproces, dien je alleen een aanmeldingsformulier in te vullen. Dit kun je tot 30 maart doen.

Op 1 april maken we de 30 kandidaten bekend die doorgaan naar de 2 ronde. Tijdens deze tweede ronde van 1 tot 22 april vragen we om een meer diepgaande motivatie inclusief een video.

Op 1 mei 2012 zullen we de 2 winnaars bekendmaken.

Alles wat je wilt weten over deze unieke ervaring, het selectie proces en de ervaringen van de huidige en voorgaande kandidaten kun je vinden op de website van Basquestage.

We kijken uit naar je aanmelding en hopelijk zien we je snel in het culinaire Baskenland.

Zullen wij u helpen?
Contacteer Ons
Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago