ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sammic oplossingen: Het maken van verse patat

28 maart 2011

Dankzij het brede scala aan Sammic apparatuur hebben we oplossingen om te kunnen voldoen aan de behoefte van iedere klant.

We presenteren nu een smakelijk alternatief voor bevroren patat:  we laten zien hoe je kunt  schillen, snijden en vacumeren , zodat de patat langer houdbaar blijft en je het daardoor nog dagen daarna kan frituren.

Dit proces heeft vele voordelen:

- Je kunt verse aardappelen gebruiken in plaats van bevroren patat, daardoor smaakt de patat beter en heb je een gezonder product.

- Je kunt op deze manier gebruik maken van de rustige momenten om de patat klaar te maken, zodat je als het druk is alleen nog hoeft te frituren.

- Je kunt op deze manier kant en klare porties maken naar de gewenste grootte.

- Gevacumeerde  verse patat kan minstens een week gekoeld bewaard blijven zonder dat de smaak of kwaliteit minder word. Daardoor heb meer ruimte voor de werkorganisatie in de keuken.

Athena Thickstun introduceert het proces van schillen, snijden en het vacumeren van de verse patat in de keuken van Martín Berasatequi. Zij gebruikt de volgende Sammic apparatuur: PI-10 Aardappelschilmachine van roestvrij staal, een CA-300 Groentesnijmachine en een SV-420S vacumeermachine. Na dit proces hoef je de patat alleen nog maar te frituren:

Sammic heeft verschillende modellen aardappelschilmachines, groentesnijmachines, vacumeermachines en zelf frituurpannen om aan de behoefte van elke keuken te kunnen voldoen.

Zullen wij u helpen?
Contacteer Ons
Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago