Sammic oplossingen: Het maken van verse patat

28 maart 2011 Français   Español   English   Italiano  

Dankzij het brede scala aan Sammic apparatuur hebben we oplossingen om te kunnen voldoen aan de behoefte van iedere klant.

We presenteren nu een smakelijk alternatief voor bevroren patat:  we laten zien hoe je kunt  schillen, snijden en vacumeren , zodat de patat langer houdbaar blijft en je het daardoor nog dagen daarna kan frituren.

Dit proces heeft vele voordelen:

- Je kunt verse aardappelen gebruiken in plaats van bevroren patat, daardoor smaakt de patat beter en heb je een gezonder product.

- Je kunt op deze manier gebruik maken van de rustige momenten om de patat klaar te maken, zodat je als het druk is alleen nog hoeft te frituren.

- Je kunt op deze manier kant en klare porties maken naar de gewenste grootte.

- Gevacumeerde  verse patat kan minstens een week gekoeld bewaard blijven zonder dat de smaak of kwaliteit minder word. Daardoor heb meer ruimte voor de werkorganisatie in de keuken.

Athena Thickstun introduceert het proces van schillen, snijden en het vacumeren van de verse patat in de keuken van Martín Berasatequi. Zij gebruikt de volgende Sammic apparatuur: PI-10 Aardappelschilmachine van roestvrij staal, een CA-300 Groentesnijmachine en een SV-420S vacumeermachine. Na dit proces hoef je de patat alleen nog maar te frituren:

Sammic heeft verschillende modellen aardappelschilmachines, groentesnijmachines, vacumeermachines en zelf frituurpannen om aan de behoefte van elke keuken te kunnen voldoen.

4 Comentarios

van oers

van oers

14 juni 2011

zoek nog een cf4 frites snijder ik heb daar nl een speciale tafel voor gemaakt dus de vraag is hebben jullie er nog een kan hem nerges meer te pakken krijgen nl
Arno Ravestein

Arno Ravestein

13 juli 2011

Geachte mevrouw/heer,
Wilt u mij contacteren via nederland@sammic.com met betrekking tot uw vraag van de c4 frites snijder

Met vriendelijke groet,

Het team van Sammic Nederland
Jan Wijnker

Jan Wijnker

23 november 2017

Goedemiddag, kunnen jullie ook mesroosters maken met binnenmaat 150x150mm en die frieten snijd van 12x12mm?
Amaia Altuna (Sammic)

Amaia Altuna (Sammic)

23 november 2017

Hi,
thanks for your comment.
Our CF-5 and CA-301 can cut 12x12mm fries.

Deja tu comentario

Subir
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago