Het maakt niet uit hoe ver je naar het Noorden of Zuiden reist, je vindt Sammic overal

13 juli 2011

Onlangs heeft Sammic Nederland samen met een van hun Foodservice distributeurs, Horequip, een  BE 40 menger geïnstalleerd op het schip de Plancius.

De Plancius is een unieke schip van Oceanwide expedities, een organisatie die zichzelf onderscheidt als wereldleider die avontuur en wildlife ervaringen in de Arctische en Antarctische Polar regio's in kleine expeditie vaartuigen aanbiedt.

   

Oceanwide is gepassioneerd door poolexpeditie cruises en onderscheidt zich door niet alleen educatie door ervaren gidsen gedurende de reis, maar ook door het leveren van actieve landprogramma´s. Expeditie cruises zijn ontworpen voor de reizigers die bestemmingen van binnenuit willen ontdekken – ze nemen de minder bereisde paden voor interactie met en het leren van de natuur, lokale culturen in plaats standaard toeristische bestemmingen te kiezen - en zo ´s werelds meest ongerepte en afgelegen locaties zelf te ontdekken.

Omdat de Plancius naar deze afgelegen gebieden reist, moeten ze vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de foodservice apparatuur waarmee ze met werken.

Deze eisen en onze service georiënteerde Foodservice partner,Horequip, die de gehele keuken gemaakt en geleverd heeft, waren de redenen voor Oceanwide expedities om te kiezen voor Sammic

Deze Sammic BE 40 menger is uitgevoerd met speciale maritieme spanning en geïnstalleerd terwijl de Plancius kort in Holland in dok was.

Bekijk ook de website van Oceanwide Expiditions om te zien waar de Plancius op dit moment is, voor meer informatie over de unieke reizen die ze bieden en om veel schitterende natuur foto´s te bekijken. 

   

Photos: (c) Rolf Stange, (c) Priska Abbuehl, (c) Heiner Kubny at www.oceanwide-expeditions.com

Zullen wij u helpen?
Contacteer Ons
Naar omhoog
Hemen, iluntasuna baino ez aurkituko duzu... Zure esku dago