SmartVide Track A smart timer for use when regenerating and cooking food by sous-vide

System to control the individual sous-vide cooking time for each portion.

 

Download brochure PDF

  1. What is it?
  2. Who is it for?
  3. Component parts
  4. How does it work?
  5. Advantages

Why SmartVide Track?

Without SmartVide Track

With SmartVide Track

  • Which bag was put in first?
  • How do you control the different cooking times for each of the portions?
  • How do you identify portions for customers with special needs?
  • How do you keep a record of what you’ve cooked?
  • It allows you to manage the cooking times of food bag by bag, identifying each portion and controlling its cooking time.
  • It can be used both for regeneration and for low

    temperature cooking.
  • SmartVide gives us precise temperatures on top of this we've added precise cooking and regenerating times.
  • Logging of generation/communication records for HACCP control.
  • In addition, the system can be extended to other areas where there is a need for time control of individual items.

SmartVide Track

Exclusief systeem voor individuele controle van kooktijden van de porties.
"SmartVide Track is het enige systeem dat u in staat stelt om de kooktijden van voedsel per zak te traceren, elke verpakking te identificeren en de kooktijd te controleren. Zo hebben we een werksysteem gecreëerd dat, samen met de maximale temperatuurprecisie van de SmartVide thermocirculator, de mogelijkheid biedt om te werken met een optimale controle van de kooktijden. SmartVide Track kan zowel voor het koken op lage temperatuur als voor regeneratie worden gebruikt."

SmartVide Tags

SmartVide Tags

SmartVide Tools: Standaarden

SmartVide Tools: Standaarden

SmartVide Tools: Organisatie van Tags

SmartVide Tools: Organisatie van Tags

Sous-vide kokers

Vacuüm koken met lage temperatuur om het beste uit het eten te halen.
Temperatuurgeregeld sous-vide koken is uitgegroeid tot een onmisbare techniek voor elke keuken die de laatste trends volgt. Meer dan een modegril, is het een kooktechniek die aan populariteit wint vanwege zowel de voordelen met betrekking tot kwaliteit van het product als de economische en organisatorische voordelen die het met zich meebrengt.

  • Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
  • Maximale capaciteit van de ketel
30 l Immersion Circulator SmartVide 5 Maximum capacity: 30 l / 8 gal.
56 l Immersion Circulator SmartVide 7 Maximum capacity: 56 l /14 gal.
56 l Immersion Circulator SmartVide 9 Maximum capacity: 56 l /14 gal.
120 l Immersion Circulator SmartVide XL Maximum capacity: 120 l / 30 gal.
High production retherming and cooking station The SmartVide XL cooker + 120P heated tank: Serve up to 200 portions of 200 g per hour.
Contact

Any questions?

Enter your enquiry

Naar omhoog