SmartVide Track A smart timer for use when regenerating and cooking food by sous-vide
System to control the individual sous-vide cooking time for each portion.
Why SmartVide Track?
Without SmartVide Track |
With SmartVide Track |
|
|
SmartVide Track
Exclusief systeem voor individuele controle van kooktijden van de porties.
"SmartVide Track is het enige systeem dat u in staat stelt om de kooktijden van voedsel per zak te traceren, elke verpakking te identificeren en de kooktijd te controleren.
Zo hebben we een werksysteem gecreëerd dat, samen met de maximale temperatuurprecisie van de SmartVide thermocirculator, de mogelijkheid biedt om te werken met een optimale controle van de kooktijden.
SmartVide Track kan zowel voor het koken op lage temperatuur als voor regeneratie worden gebruikt."
SmartVide Tags
SmartVide Tools: Standaarden
SmartVide Tools: Organisatie van Tags
Sous-vide kokers
Vacuüm koken met lage temperatuur om het beste uit het eten te halen.
Temperatuurgeregeld sous-vide koken is uitgegroeid tot een onmisbare techniek voor elke keuken die de laatste trends volgt. Meer dan een modegril, is het een kooktechniek die aan populariteit wint vanwege zowel de voordelen met betrekking tot kwaliteit van het product als de economische en organisatorische voordelen die het met zich meebrengt.
30 l | Immersion Circulator SmartVide 5 Maximum capacity: 30 l / 8 gal. |
56 l | Immersion Circulator SmartVide 7 Maximum capacity: 56 l /14 gal. |
56 l | Immersion Circulator SmartVide 9 Maximum capacity: 56 l /14 gal. |
120 l | Immersion Circulator SmartVide XL Maximum capacity: 120 l / 30 gal. |
High production retherming and cooking station The SmartVide XL cooker + 120P heated tank: Serve up to 200 portions of 200 g per hour. |
Any questions?
Enter your enquiry